Ana Loredana Predescu, atac dur la adresa liberalilor!

0
279 vizualizari
views

Ana Loredana Predescu, deputat AUR de Brașov și președintele filialei județene, a organizat o conferință de presă unde a atras un semnal de alarmă față de jignirea României și a românilor de către premierul Austriei, chiar la noi acasă.

„Karl Nehammer, adus de Partidul Național Liberal la congresul PPE, a trebuit să vină să ne umilească și la noi acasă cu încă un ”Nein Schengen”!. Unul dintre motivele pentru care congresul PPE a fost organizat în România este ostilitatea de care acest congres ar fi avut parte dacă ar fi avut loc într-o altă țară a Europe. Sunt mai multe țări din interiorul Uniunii Europene care contestă deciziile și politicile promovate de actuala conducere. Este vorba de un decont pe care Președinta Comisiei Europene îl are vizavi de politicile UE pe care le-a promovat: Green Deal, care riscă să omoare economia Europei, criza Covid-19 și politica agricolă.”, a declarat deputata Ana Loredana Predescu.

România se confruntă cu situații care afectează în mod direct cetățenii români, inclusiv brașovenii. Nu suntem tratați ca cetățeni cu drepturi egale în Europa! Un exemplu este prezența ofițerilor austrieci în țara noastră pentru efectuarea controalelor în aeroportul Otopeni fără să existe un acord bilateral în acest sens.

„Acel compromis făcut pentru intrarea parțială în spațiul Schengen, face referire la aducerea unor ofițeri austrieci care să vină și să ne controleze pe noi, cetățenii români. Este vorba despre un supra control în condițiile în care România este un stat suveran care îndeplinește toate condițiile pentru intrarea deplină în spațiul Schengen. Dacă doriți să plecați cu avionul veți fi supuși unui control din partea unui ofițer austriac, fapt ce încalcă flagrant dreptul nostru de cetățeni români în Europa. Am capitulat!”, a subliniat doamna deputat Ana Loredana Predescu.

În acest moment, Alianța Pentru Unirea Românilor este principalul partid de opoziție din România, singurul partid care are în vedere drepturile românilor, care vine cu proiecte coerente pentru nevoile lor și care apără suveranitatea României, în timp ce puterea de la centru este preocupată de funcții și de comasare pentru a împiedica ascensiunea AUR în Parlamentul European. Stimați colegi de la PNL, așa cum Nehamer ne-a transmis un „Nein Schengen” și voi meritați un „Out” din partea românilor în alegeri.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ