Acțiune de combatere a delictelor la regimul silvic

0
259 vizualizari
views

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Serviciul de Ordine Publică au desfășurat o acțiune cu efective mărite, în mai multe localități din județeul Brașov, care a avut ca scop combaterea delictelor la regimul silvic.

În perioada 5-7 martie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Serviciul de Ordine Publică, au desfășurat o acțiune cu efective mărite, în mai multe localități din județul Brașov, care a avut ca scop prevenirea și combaterea delictelor la regim silvic, în special pentru verificarea provenienţei materialului lemnos, a trasabilităţii acestuia, dar și pentru prevenirea şi combaterea transporturilor ilegale.

Acțiunea a urmărit atât verificarea agenților economici care au ca obiect de activitate prelucrarea, depozitarea și comercializarea materialului lemnos, cât și verificarea modului de respectare a prevederilor legale privind circulația materialelor lemnoase de către transportatorii de material lemnos.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, au fost controlați 8 agenți economici și au fost verificat 362 de mijloace de transport material lemnos.

Rezultatul activităților s-a concretizat prin aplicarea a 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  46.600 lei și prin confiscarea a cantității totale de 121 metri cubi de material lemnos, în valoare aproximativă de 53.000 lei, cantitate care a fost predată reprezentanților din cadrul ocolului silvic competent.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ