Agache Aurel, atitudine șantajistă de candidat la funcția de consilier local USR Plus

0
1.977 vizualizari
views

Așa a înțeles Agache Aurel că funcționează un consiliu local în puținul timp pe care l-a petrecut având funcția de consilier din partea Uniunii Pentru Codlea, până să i se retragă sprijinul politic. Și anume, că activitatea presei stă în pixul unui individ care își urmărește propriile interese, deși în mod firesc rolul unui consilier local este acela de a reprezenta interesele cetățenilor.

Reacția fostului consilier, actualmente candidat din partea USR Codlea a venit după ce pe site-ul Codlea Info a apărut un articol în care readuceam în atenția opiniei publice traseismul politic al candidatului Agache Aurel, aparent activist intrat pe sub pielea lui Erwin Albu până și-a atins scopul, pe care ulterior l-a trădat și de care liderul UPC la acea vreme, Erwin Albu, s-a descotorosit. Lucrurile nu au rămas așa, a urmat un proces intentat chiar de către Agache Aurel, pe care l-a și pierdut fiind obligat să plătească daune. Mizeriile lui, deloc puține, nu au făcut subiectul știrilor din presa locală, chiar dacă acesta s-a străduit să le ferească de ochii publicului. Am preferat să scriem despre lucrurile bune din comunitatea noastră.

Dar revenind, candidatul la o nouă funcție publică a considerat că ar putea încerca în mod șantajist, voalat, să sugereze că redacția Codlea Info ar avea de câștigat dacă se va așeza la masa lui Agache Aurel pentru o discuție exploratorie. De ce? Pentru că Agache Aurel (și aici folosește pluralul, nu am înțeles în numele cui mai este delegat să vorbească) va avea un cuvânt greu de spus?

Ce o fi fost în mintea lui Agache când ne-a scris? Oare conducerea USR Plus de la Brașov are idee ce mare deserviciu de imagine le face acest individ care își inchipuie că ne poate cumpăra cu banii de la bugetul local de care urmează să dispună dacă va ajunge consilier local? Dar oare s-a intrebat dacă avem nevoie?

Cât de limitat să fii să vinzi pielea ursului din pădure? Abordarea acestuia, să nu spunem tupeul, sună ca o glumă proastă în condițiile în care chiar el s-a lamentat tot timpul că presa locală este aservită și scrie numai pentru cei care plătesc.

Între timp toată redacția a început să tremure la gândul că ar putea muri săracă după alegerile din 27 septembrie. Până atunci am murit oricum, de râs!

P.S. Poate alți cititori înțeleg altceva din mesajul lui Agache Aurel, așa că vi-l lăsăm integral mai jos.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic