Otto Cornea reaprinde flacăra PRM la Codlea

0
1.252 vizualizari
views

Președinte interimar al organizației Partidul România Mare de la Codlea, Otto Cornea, activist și om de construcție în UPC, dorește să reconstruiască patriotismul local. Lumea ar trebui să se mândrească, iar Codlea are ce oferi în acest sens.

Iubirea pentru locurile natale, deși de etnie este sas, nu l-a împiedicat să își dorească mai mult de la semenii săi alături de care a crescut. Codlea înfloritoare dinainte de 89, dar și în anii de după revoluție în care s-au legat prietenii frumoase, specificul locului și meseriile amicilor săi care au contribuit la dezvoltarea urbei, oamenii minunați care au lăsat ceva în urmă, despre toate aceste lucruri ar trebui să se vorbească. Despre aceste fapte și despre trecerea vremelnică prin viață ar trebui să Își dorește să lase ceva în urma lui, de care nepoții să fie mândri.

Promenada ar trebui schimbată și pusă în valoare. Nu am inventat roata, spune Otto Cornea, dar am putea aduce un suflu nou… Sunt atâtea idei care pot fi puse în practică.

Chiar și un parc al seniorilor poate fi realizat. Viziunea președintelui interimar PRM Codlea se mulează pe specificul localității. Cum ar fi să accesăm fonduri europene, ținând cont de specificul orașului, să refacem trotuareele care ar putea fi realizate pe dale, iar cablurile trecute pe sub pământ?

Să oferim oportunități pentru producătorii locali. Banii trebuie să se învârtă în jurul orașului și să vină la buget, mai spune Otto Cornea.

Pentru toate aceste idei și soluții președintele interimar are susținerea lui Vasea Carchelan, președintele organizației județeane PRM Brașov.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic