“Afacerea parcarilor” din Codlea,vaca de muls pentru edilii care este primar!

3
1.463 vizualizari
views

Multa prostie am putut rabda in tara aceasta in ultimii douaj` de ani, caci,  fiecare la randul sau a considerat-o o vaca de muls cand s-a trezit vacar cu fraiele in mana. Cand esti mandru peste satul tau cu cireada dinaintea ta si cusma pe-o ureche, iti zici ca n-are sa vada sateanu` daca te-adapi si tu din ugeru`vacii, ca-i saracie peste tot, de nici vaca nu mai mere mulsa pe-un asa praf. Si cresti ca un ciurdar in blana de vitel pe langa cireada satului, si iti este bine. Dar sa furi vaca omului, sa fugi cu cireada? Asta nu s-a mai pomenit de cand ii lumea, Doamne fer`!

Pai.. mai, trai-ti-ar neamu` tau de cititor, Codlea e oras din 1950, iar pan-atunci, au trecut mai marii dregatori pe-aici si s-au minunat de agerimea si iscusinta localnicului, l-au admirat de harnic si i s-au inchinat cu plecaciune laudandu-i ogoru` si livada, iar dascalilor ce i-au deslusit taina scrierii si cititului, le-au daruit galbeni zeci. Au muncit si s-au veselit cu totii, impreuna, dar nici macar unul nu s-a ridicat impotriva celuilalt, daramite impotriva carmuitorului lor! Si-am trait s-o vad si p-asta! Sa ajung bataia de joc a seamanului meu, a concitadinului, a celui care ar fi trebuit sa ma protejeze si sa aiba grija sa imi fie bine.

Dar scot eu biciul, tin-te bine!


Cetăţenii lezaţi de abuzurile referitoare la administrarea parcărilor şi a serviciului de ridicare de autoturisme sunt invitaţi să participe la protestul organizat joi, 20 ianuarie 2011, ora 15:00 – plecarea din parcarea Codlea Nord.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Super articolul, sper sa luam aminte si sa facem ceea ce trebuie, deja si-au anuntat prezenta multi contestatari cu masinile personale.
    Cetateni ai Codlei luati atitudine,haideti cu toti sa oprim abuzurile in Codlea.

  2. eu unul spun STOP ABUZURILOR,SPUNEȚI ȘI VOI LA FEL,CRED CĂ ȘTIȚI CINE SUNT SI VĂ DAȚI SEAMA CĂ PRIN TOT CEEA CE TREC NU TREC DOAR PENTRU MINE,LUAȚI ATITUDINE

  3. Nu am masina dar cred ca se gaseau si alte moduri de a aduce bani la bugetul primariei.Si tot de la masini pe DACIA NR4 BL 12 masinile ,si sunt destul de multe, se parcheaza in noroi nici macar piatra de cariera,nu e pusa ,fac doar un mic calcul 30 de parcari cati bani ar aduce an de an la bugetul primariei si legal va las pe voi sa apreciati

Comments are closed.