La Codlea,cetăţenii vor ieşi în stradă să protesteze

6
1.494 vizualizari
views

PROTEST împotriva ilegalităţilor cu privire la administrarea parcărilor şi a ridicărilor de maşini din Codlea.

Cetăţenii lezaţi de abuzurile referitoare la administrarea parcărilor şi a serviciului de ridicare de autoturisme sunt invitaţi să participe la protestul organizat joi, 20 ianuarie 2011 şi luni, 24 ianuarie 2011:

„CEREM REZILIEREA CONTRACTULUI ILEGAL DINTRE PRIMĂRIA CODLEA ŞI FIRMA HI SPEED RECOVERY ŞI SANCŢIONAREA ABUZURILOR”

 • Joi, 20 ianuarie 2011,între ora 15.oo şi 17.oo
 • Protest cu autoturisme, plecare din Codlea Nord pe un traseu prestabilit, cu pichetarea Primăriei.
 • Luni, 24 ianuarie 2011, între ora 12.oo şi 17.3o
 • Protest cu autoturisme, plecare din Codlea Nord pe un traseu prestabilit, cu pichetarea Primăriei.

Menţiuni:

– Tot luni, 24 ianuarie 2011, va avea loc şedinţa Consiliului Local Codlea, începând cu ora 16.oo.

– Protestul va fi autorizat şi va fi desfăşurat în mod civilizat.

– Conform legii, pentru asigurarea răspunderii, indicăm organizatorul protestului în persoana domnului Erwin Albu, consilier local al municipiului Codlea.

Update – (click pe cele doua imagini)

Declararea protestului

Aprobarea manifestatiei

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

 1. Esti împotriva ilegalităţilor cu privire la administrarea parcărilor şi a ridicărilor de maşini din Codlea? Te-ai saturat sa privesti bataia de joc si ai decis sa iei atitudine?

  Joi, 20.01.2011, orele 15:00, te asteptam in Codlea-Nord, la o ampla manifestatie de protest!

 2. Bravo voua celor implicati direct in aceasta actiune.Sper sa rezolvati ceva.JOS MAFIA,JOS CORUPTIA.Imi pare rau ca nu pot sa ma alatur voua.Strainatate =haine grele

 3. Important este ca cetatenii Codlei sa constientizeze si sa participe la aceasta actiune de protest. Despre „legalitatea” contractului parcarilor si despre abuzurile firmei de ridicari am vorbit in repetate randuri. Am observat oameni nemultumiti, comentand de fiecare data de pe marginea drumului, cand Erwin Albu s-a opus ridicarii unui autoturism. Am vazut si faptul ca au aderat la petitia lansata de Asociatia Pro Codlea in cazul parcarilor, unde s-au strans deja mai mult de 1000 de semnaturi. Fiecare actiune in parte a fost un succes. Dar este foarte important ca oamenii sa se urce in masini si sa participe la manifestatia-protest de joi, sa spuna un NU hotarat acestor abuzuri. Cat timp suntem cetateni ai acestei localitati si ne batem cu pumnul in piept ca avem verticalitate, simt de raspundere si dorim un viitor copiilor nostri, suntem datori sa luam atitudine!

 4. Ai perfecta dreptate ANDU, suntem datori sa luam atitudine, sper din tot sufletul ca cetatenii Codlei se vor trezii in sfarsit si vor face ceva impotriva abuzurilor din orasul nostru si un prim pas este sa protestam, joi este ziua cand putem spune in cor, STOP ABUZURILOR IN CODLEA, JOS MAFIA DIN PRIMARIE, AFARA DIN ORAS CU FIRMA HI SPEED RECOVERY.
  Iar luni 24 ianuarie este ZIUA CEA MARE cand vom merge la primarie si le vom spune celor din conducerea localitatii SA PLECE, deoarece nu sunt in stare sa conduca localitatea in favoarea cetatenilor, votul pe care l-au primit din partea noastra l-au transformat in AFACERI PERSONALE.
  Iar pentru cei ce nu vor lua atitudine in acest demers le spun RUSINE

 5. nu va faceți probleme ,vom fi cu toții la protest,tot omul cu inima mare va veni la protest pentru ca inima lor nu mai suporta ilegalitatea,ne-am saturat cu toții de ilegalități și de a da bani din buzunarele noastre pentru tot ceea ce fac ei cu bani noștri,de ce sa plătim noi 500 000 de euro despăgubire acelei firme dacă nu i-am adus noi,sa plătească cine ia adus.,Suntem sătuli de aruncat cu bani pentru greșelile celor ce aduc o firma ilegală în Codlea,suntem sătuli de minciuna și de nesimțirea cu care ei ne scot noua ochii.Dacă vroiau puteau să facă ceva legal și atunci toată lumea era mulțumită,așa nu suntem nici unu.Codlea-nule nu te mai lăsa jegmănit și vino la protest că nu suntem prosti nimănui…..STOP ABUZURILOR,STOP HOȚIEI ,STOP MINCIUNI,STOP MITEI,STOP ILEGALITĂȚILOR,STOP AFACERI ILEGALE CODLEA PE BANI NOSTRI

 6. toate aceste ilegalitati trebuie sa inceteze nu se poate ca intr-o tara europeana sa se intample asa ceva ,legea nu se mai respecta ,politia mai grav tine partea acestei firme ,rusine rusine rusine

Comments are closed.