Adversarul joacă murdar, scoate-ți prietenii pe teren !

0
1.954 vizualizari
views

Sambata este 24 septembrie! Ziua cea mare, in care vom face curatenie in toata tara, intr-o singura zi! Ne bucuram ca esti alaturi de noi si vrem sa-ti multumim pentru ca si tu crezi intr-o Romanie mai curata!

Ca si anul trecut si-au anuntat participarea institutii precum,  Fundatia Rafael, Asociatia Pro Codlea, Forumul German, scolile generale din oras , Liceul Teoretic, Colegiul Tehnic Simion Mehedinti, Scoala speciala  SAM, Pompierii voluntari din Codlea, Casa de Cultura din Codlea si alaturi de multi voluntari lista poate continua.

Daca doresti ca liderul echipei tale sa poata vedea datele de contact ale membrilor din echipa ta si inclusiv pe ale tale pentru a lua legatura cu tine, te rugam sa editezi profilul de pe aplicatie, aici.

Pentru a lua legatura cu coordinatorul local de la Codlea poti suna la numarul de telefon 0723.164.297 la capatul firului va poate ajuta dra. Julia Barabas  !

Colectarea gunoielor se va face selectiv pe doua categorii: plastic si gunoi menajer

Iata cele mai importante informatii despre ziua de 24 septembrie:

  1. Te asteptam sambata dimineata, de la ora 8.30  la punctul de inregistrare,  Primaria Codlea . E foarte important sa treci pe la un punct de inregistrare, ca sa primesti informatii despre curatenie, sa semnezi instructiuni de siguranta si sa fi luat in evidenta pentru rezultatele proiectului.
  2. Curatenia dureaza de la ora 8.30 la ora 15.
  3. Parcurge Manualul de Curatenie si Normele de siguranta cu toate informatiile necesare.
  4. Lista de adrese a punctelor de inregistrare poate fi accesata aici.
  5. Daca poti, ia-ti propria pereche de manusi si rola de saci (120l).
  6. Imbraca-te adecvat conditiilor meteo.
  7. Dupa curatenie, avem o mare rugaminte: sa ne confirmi rezultatele muncii tale 🙂 Asa vom sti exact cifrele pentru actiunea de curatenie, cifre cu care sa ne mandrim! Te rugam sa ne trimiti un sms la numarul 1714 cu urmatorul format: Abreviere judet, Numar membri echipa, Numar saci stransi, ID morman (dacă exista) sau sa accesezi la mormanul alocat anterior pe site optiunea „Curatat”.
  8. Te rugam ai rabdare daca lucrurile nu merg intotdeauna struna. 🙂

Si inca ceva: daca mai ai prieteni care nu sunt convinsi inca, mai fa o incercare! E foarte posibil sa fie molipsiti de entuziasmul tau si sa te surprinda chiar si pe tine! 🙂

Let`s Do It, Romania! Let’s Do It Codlea !

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic