Administratorul acuzat că păcălește locatarii unui imobil se apără: Rău platnicii vor să scape de datorii!

0
1.760 vizualizari
views

Administratorul acuzat zilele trecute că păcălește locatarii unui imobil (vezi aici) se apără: Rău platnicii vor să scape de datorii! Noi am plătit apa la comun și am suportat împreună, atât locatarii din bloc cât și cei din curtea din spate, toate cheltuielile. Când ne-au oprit apa pentru că mulți nu au plătit, am fost și am cerut o reeșalonare. Acum, când trebuie plătit din urmă, fac scandal că ei vor ceasuri și contracte separat. Nu este corect – spune soția administratorului.

În vederea susținerii acestui punct de vedere și al dreptății, mai mulți locatari din blocul internat au venit în casa administratorului, care spun că 30 de familii stau după 5-6 care nu plătesc. Exact cei care fac scandal acum. Cu toții avem greutăți, spune o locatară, dar să nu poți da doar 50 lei la apă din cei 70 pe care îi ai de plată, e prea de tot. Ăștia, rău-platinicii, nu vor și sunt puși doar pe scandal și intimidare, cred că dacă amenință sau se duc la presă rezolvă ceva? Să pună mâna să își plătească. Dacă nu, să decidă instanța de judecată ce e drept.

În urma certurilor frecvente legat de consumul de apă, administratorul pe al cărui nume se facturează consumul de apă a decis să își tragă teavă de apă separat pentru el și locatarii din imobilul bloc internat, iar pe cei din curtea din spate să îi lase să își rezolve singuri problema. Așa cum acesta a declarat: Eu nu am timp de prostiile și minciunile lor, eu muncesc la câmp de dimineață până seară că a început semănatul.

locatari-strada-laterala

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic