Adio BIZONi! LiDL își face ordine în ograda din Codlea

3
1.280 vizualizari
views

După ce în repetate rânduri am prezentat mai multe materiale cu șoferi indisciplinați și fără bun simț, care parchează pe două locuri sau direct în fața magazinului LiDL din Codlea, se pare că reprezentații acestui magazin au luat atitudine. Cum? Deocamdată folosind formularul pentru depășirea timpului limită de parcare, însă nu poți fi urs să nu îți dai seama că, de fapt, ești avertizat că ai parcat aiurea.  Este un început bun, poate reușim să ne emancipăm cândva…

20150516_151231 (Copy) 20150516_151242 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

 1. Pai … hai sa emancipam punand politia rutiera la treaba. Foarte multi soferi „fac stanga” la iesirea din LIDL, umplandu-ne de „simpatie”. Si tot la stanga (pe iesire) fac multi dintre cei care si-au umplut portbagajul, doar asa … ca este mai trendy.
  Giratoriul ala doar pentru conducatori auto, sau si pentru jigodii?
  P.S. Nu de alta, dar masina mea este veche si are tabla „de tanc”. Ce fac, ii mai injur sau le rup caroseria?

 2. Nu pot sa imi dau seama ce legatura are comentaruil tau de mai sus cu subiectul *parcarilor* dar ma rog fiecare cu supararile lui.dar in legatura cu *viratu la stanga* da este ok sa faci dreapta daca stai in partea cealalta a orasului dar daca ai fi stat in colorom sau in directia aia fi sigur ca si u ai fi*virat la stanga* decat sa te duci lana la primarie sa intorci.asa ca mai bine ai grija de *tancul* tau si incearca sa mergi cat mai mult cu el decat sa umbli prin service cu el ca nu stiu daca mai sunt piese ptr masina ta.

 3. Nu, Florin, nu ai dreptate!
  Viratul LA STANGA este o PROBLEMA cat se poate de reala si nu e scoasa din context. Pana la urma, e vorba de aceeasi locatie – LIDL. Si eu merg des acolo, dar am suficient bun-simt sa nu parchez in fata magazinului si nici nu fac stanga – nici cand vin din spre centru si intru in Lidl si nici la plecare – chiar daca am treaba spre Brasov. Nu de alta, dar daca altceva nu mai conteaza, nu te gandesti ca poate cineva te vede, te cunoaste… si te judeca?
  Vrem sa avem un oras frumos, civilizat, si e cat se poate de normal. Dar NOI, cetatenii acestui oras, ce facem si cum ne comportam?

Comments are closed.