Se finalizează lucrările și pe Nicolae Bălcescu. Ce străzi urmează?

4
1.579 vizualizari
views

Continuare a străzii Măgurii în direcția Liceul Teoretic Codlea, strada Nicolae Bălcescu a fost asfaltată după ce în prealabil pe aceasta au fost refăcute rețelele edilitare apă-canal. Lucrările sunt în grafic, ne asigură reprezentanții administrației locale. Se va turna covor asfaltic pe străzile Cetății, Eminescu, Florilor , strada Horia-Parc, după ce și acestea vor fi refăcute bordurile și rigolele de scurgere.

str Nicolae Balcescu (1) str Nicolae Balcescu (2)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Si totusi, cum pot sa se finalizeze lucrarile pe strada Nicolae Balcescu, cand strada nu se termina la intersectia cu Closca!? Restul strazii Balcescu nu e tot in Codlea?

    • Intradevar … se asfalteaza doar la cei care au fata de asfaltat .. ceilalti sunt in alta lume … cred ca ceilalti chiar nu isi platesc darile catre primarie … ce mai e si cu lumea asta …

  2. Aloooooooooo, lume, lumeeeee, Str. Soimului si Vulturului sunt de 12 ani in planul de investitie al fiecarui an si panai in prezent NIMIC, oare CE TREBUIE SA FACEM PENTRU A FI BASGATI IN SEAMA ???

  3. Si totusi .. dupa cum spunea si Camelia … cand s-a finalizat strada Balcescu ??? ca eu o vad pe jumatate pietruita … Nu stiam ca s-au redenumit portiunile de strazi … bineinteles .. ca doar unii au trecere la asfaltare …

Comments are closed.