Acolo unde umanitatea primează, fiecare cauză nobilă își atinge scopul

0
1.373 vizualizari
views

 

Sâmbătă seara, 25 ianuarie, mulți tineri din oraș au răspuns invitației de a participa la spectacolul caritabil susținut de către Jam Bart (Constantin Cătălin Ionuț) și  Nicu Nistor la Zeiden Pub. Cele două talente locale au primit cu bucurie inițiativa noastră, scopul acesteia fiind colectarea de fonduri cu ajutorul cărora să se poată achiziționa o orteză unui copil de 8 ani.

recital caritabil zeiden pub

Mai mult de atât, Jam Bart și-a sunat colegii de breaslă și au încropit ceea ce avea să devină cea mai bună trupă a serii.  Solista Andreea Lupu cu o voce foarte frumoasă, la tobe Iulian Balint (zis Mafia), care ne-a făcut o demonstrație de talent, chitara Carol Alexandru și la clape pianistul Nicu Nistor . Au cântat și ne-au încântat, o atmosfera relaxantă de sâmbata seara la care fiecare dintre cei prezenti și-a adus aportul.

Mulțumim tuturor celor care, dincolo de grijile cotidiene, au ales Zeiden Pub și campania noastră umanitară.

Mulțumim de asemenea Farmaciei Mirafarm, doamnei Mirela Zamfirescu, Asociației Civice Muntean Cătălin, gazdelor noastre de la Zeiden Pub și nu în ultimul rând artistilor noștri pentru o seară specială! Respect!

 

Jam Bart & Nicu Nistor (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic