Școlile sunt închise luni, 27 ianuarie! Drumarii deszăpezesc orașul Codlea

1
957 vizualizari
views

deszapezire codlea (1)

Din cauza precipitațiilor abundente sub formă de ninsoare din ultimele 48 ore, inspectoratul școlar a decis întreruperea activității instituțiilor de învățământ din județul Brașov pentru ziua de luni, 27 ianuarie. Astfel, elevii din Codlea vor sta acasă.

De asemenea, grădinițele vor fi închise pentru ziua de luni!

În cursul zilei de duminică, 26 ianuarie, utilajele primăriei municipiului Codlea acționau pentru deszăpezirea principalelor drumuri din oraș. Vremea va continua să fie nefavorabilă. Este posibil ca și marti școlile să fie închise, însă acest lucru nu a fost confirmat.

 „Este o decizie a Ministerului Educaţiei prin care s-a hotărât ca şcolile din judeţele în care a fost cod galben, portocaliu sau în altele cod roşu să rămână închise luni. Noi suntem în cod galben, dar nu avem probleme, în sensul că sunt drumuri blocate sau închise. Pentru a nu bulversa atât copiii cât şi părinţii am luat hotărârea ca luni şcolile să fie închise în judeţ” – Ariana Bucur, sef Inspectoratul Scolar Judetean Brasov.

 

UPDATE: Luni, 27 ianuarie, orele 19:00

Este oficial, marți, 28 ianuarie, se reiau cursurile în toate unitățile de învățământ din județ. Elevii merg la școală. Valabil și pentru grădinițe.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. daaa mare zapada 15 cm cred ca trebuia initiat si comandamentul de iarna si celula de dezaste naturale

Comments are closed.