Accident pe trecerea de pietoni de la LIDL Codlea

0
9.957 vizualizari
views

Un nou eveniment rutier a avut loc în seara zilei de 7 martie, în jurul orelor 18:45, victimă fiind o femeie care s-a angajat în traversarea DN1 prin loc marcat. Femeia a început traversarea după ce autoturismul care se apropia dinspre Brașov i-a acordat prioritate. Din nefericire, șoferul celei de a doua mașini care se deplasa în spate nu a sesizat la timp intenția de frânare și a intrat în mașina din față, pe care a proiectat-o peste trecerea de pietoni și implicit peste femeia care traversa. Se pare că victima este din Ghimbav.

La fața locului s-a deplasat echipajul de la Ambulanța Codlea pentru a acorda îngrijiri victimei care a suferit un traumatism la picior și torace. Femeia a fost stabilizată și se află în afara oricărui pericol.

VIDEO – ACCIDENT PIETON

 

Traficul a fost deviat prin cartierul Horoșima până când poliția va face cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

accident_pieton_lidl_codlea (1) accident_pieton_lidl_codlea (2) accident_pieton_lidl_codlea (3) accident_pieton_lidl_codlea (4)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic