Copil lovit pe trecerea de pietoni din Codlea Nord

0
7.609 vizualizari
views

Un copil care s-a angajat în traversarea DN1 pe trecerea de pietoni din Codlea Nord a fost lovit de un autoturism. Șoferul acestuia depășea un alt autoturism care era staționat în fața trecerii de pietoni, cu avariile pornite. Copilul a țâșnit efectiv prin fața mașinii oprite și a fost accidentat. Nu aveam viteză, dar pur și simplu nu l-am văzut, spune conducătorul auto implicat în accident.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al serviciului de ambulanță pentru a acorda îngrijiri copilului în vârstă de 15 ani. Deși a suferit câteva traumatisme, acesta se află în afara oricărui pericol. Poliția face cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la la producerea evenimentului.

Cazul readuce în atenție o mai veche meteahnă a conducătorilor auto, aceea de a opri în fața trecerii de pietoni și de a părăsi autoturismul pentru a-și rezolva problemele. Nu este pentru prima dată, se întâmplă frecvent în centrul orașului Codlea, la covrigărie, traversarea trecerii în condiții de siguranță fiind o adevărată aventură pentru pieton și un risc mare pentru șoferi.

accident_pieton_codlea_nord (1) accident_pieton_codlea_nord (2) accident_pieton_codlea_nord (3) accident_pieton_codlea_nord (4)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic