Accident la intrare în localitatea Ghimbav

1
1.540 vizualizari
views

DSC_0201 (Copy)

Evenimentul s-a produs în după-amiaza zilei de 13 septembrie la intrare în localitatea Ghimbav, dinspre Codlea. Șoferul unui autoturism Dacia nu a acordat prioritate la ieșirea din sensul giratoriu și fără să se asigure a intrat în fața unui autocar care se deplasa regulamentar pe DN1.

Șoferul autocarului nu a putut evita impactul, autoturismul fiind proiectat pe partea dreapta a carosabilului, în șanț. Pasagerii din autocar au tras o sperietură zdravănă, însă nimeni nu a fost rănit. În schimb, șoferul autoturismului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

DSC_0207 (Copy)

Accident Ghimbav (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Prin Codlea, pe dn1 cu laterala, am fost depasit de catre echipajul de politie ce se deplasa la accident. am fost singurul care am tras dreapa si am dat prioritate. Mai mult un sofer de dubita, desi trecuse echipajul de el si-a continuat convorbirea la telefon.
    Am prins rosu la semafor, iar in afara am rulat cu 80 km/h. Cand sa ies din Ghimbav, surpriza, echipajul Smurd stationa la iesirea din giratoriu spre Volkswagen. Poate era mai important decat salvarea vietii victimei/-lor accidentului.
    Poate inasprirea amenzilor si ridicarea permiselor vor civiliza soferul roman.

Comments are closed.