Accesul în Parcul cu Umbră în atenția autorităților

1
1.088 vizualizari
views

La finele anului 2011 a fost reamenajat Parcul cu Umbră, zonă  de patrimoniu în care se alfă castelul cu apă, una din cele câteva investiții ale fostei administrații codlene. Fiecare parc s-a dorit a fi o oază de liniște și Parcul cu Umbră chiar a devenit unul din locurile liniștite din oraș. Doar că, din dorința de a finaliza lucrările cât mai repede, constructorul a omis să instaleze rampe de acces în parc pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Cu siguranță nu este târziu sa se facă ceva in acest sens, astfel încât toți cetățenii acestui oraș să se bucure în egală măsură de beneficiile pe care le oferă parcurile din oraș. O altă problemă ar fi cea a pietrișului presărat pe căile de acces din parc, acesta nepermițând deplasarea cu un cărucior multifuncțional. În acest sens atragem atenția asupra problemei cu care se confruntă persoanele nevoite să se deplaseze cu un carucior și rugăm administrația să facă tot posibilul pentru gasirea celor mai optime soluții.

Interviu cu persoane cu dizabilități

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Nu numai in parcul cu umbra , ci si in celelalte parcuri, oare cum se vor descurca persoanele cu dizabilitati ,cand in loc de dale sau alte materiale suport ,au ”rezolvat” repede cu un camion de pietris!!!!!!! sa ii punem intr-un carucior si pe cei care au dat dovada de lipsa de judecata , ii ducem in Codlea nord sau pe 9 Mai , sau in parcul cu umbra si sa dea din mainile lor finute , la rotile carucioarelor…….

Comments are closed.