A-ţi băga!…

0
2.485 vizualizari
views

Citind şi recitind editoriale, comentarii mi-am amintit o promisiune a mea, de a încerca să-mi schimb puţin tonul postărilor! Şi în timp ce-mi stresam mintea despre ce să mai scriu, ascultam la persoanele ce vorbeau în jurul meu… Unul îşi băga nu ştiu mai ce, eu îmi băgam că nu găseam idee… Şi uite aşa am ajuns la verbul ,,a băga”! Şi cine nu îşi bagă, o viaţă întreagă? Să dezvolt însă ideea:

Dimineaţa începi lucrul, ceasul sună aşa încât îi bagi una să tacă! Inevitabil, îţi bagi capul în pernă, dorind a mai fura măcar câteva minute de somn – că dulce mai e somnul de dimineaţă! Nu ai de ales însă, aşa încât te trezeşti totuşi! Îţi bagi picioarele…în papuci! Îţi bagi…periuţa de dinţi în gură şi inevitabil îţi bagi ceva de dulce când constaţi fie că apa nu curge, fie că e doar apa rece – cea caldă s-a pierdut pe drum, pe undeva… cine ştie?…În fine, treci peste… Îţi bagi capul prin gaura de la pulover, îţi bagi cracii-n pantaloni sau în fustă, după preferinţe, îţi bagi încălţămintea în picioare… Şi la drum!
În cazul în care ai maşină proprie, clar mai bagi şi cheile în contact, centura în clips, piciorul în ambreiaj, maneta în treapta întâi, ceva în vecinu’ ce ţi-a blocat ieşirea, maneta în marşarier, talpa în acceleraţie… De eşti fumător, mai bagi şi o ţigară în gură, parcă să mai treacă stresul!…

Mai bagi o cafea sau un ceai, după preferinţe, un bună dimineaţa către lume, fundul pe un scaun confortabil şi ceva pe acolo, supărat/ă că nu eşti în patul tău confortabil! Bagi un apel, mai bagi un ochi în presă , bagi o înjurătură situaţiei financiare- a ta sau a ţării , după preferinţe -, mai bagi mâna în buzunar – şi-ţi mai bagi pentru ultima dată, sătul/ă de atâta băgat!
P.S. : Băgam băgam… dar tare greu mai scoatem ceva !

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic