Țânțărenii și vlădărenii au rămas fără medici de familie

0
5.009 vizualizari
views
foto arhiva

Prea murdar, prea ca la țară, ar spune unii, însă decizia celor doi medici de familie care asigurau consultații pentru aproximativ 3000 de suflete din comuna Dumbrăvița i-a lăsat fără replică  pe localnici în plină pandemie de coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de primarul localității, Popa Zachiu.

Stimați locuitori,
Astăzi 31.03.2020, în jurul prânzului am fost anunțat de către doamnele Dr. Macalet Rodica și Dr. Tetcu Daniela ca nu își mai prelungesc contractele de libera practică cu Casa Națională de Sănătate, astfel începând de mâine 01.04.2020 și-au încetat activitatea de medic de familie în satul Dumbrăvița.
Imediat după am luat legatura cu Casa de Sanatate Brasov și cu Direcția de Sănătate Publică Brasov pentru a solicita sprijin sa găsim de urgență doi medici de familie pentru satul Dumbrăvița.
Am luat legatura cu mai multi medici de familie din Dumbravita,Rasnov, Codlea și Brașov,urmând ca în cursul zilei de mâine să primesc răspunsuri la solicitările făcute!
Va asigur ca depun toate eforturile pentru ca în cel mai scurt timp să avem medici de familie în satul Dumbrăvița!
Revin cu noi informații!
Sănătate și Doamne ajută!

Totuși, întrebarea firească de pe buzele tuturor este următoarea: Nu puteau acești doi medici de familie să anunțe din timp? La momentul acesta în satul Vlădeni mai există un singur medic de famile.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic