50 de copii din Dumbrăvița pentru viitor, proiect finanțat prin granturile SEE

0
1.440 vizualizari
views

Asociația pentru Performanță și Inovare în Educație implementează în comuna Dumbrăvița, județul Brașov, în perioada septembrie 2014 – februarie 2016, proiectul ”Copiii din Dumbrăvița pentru Viitor –  finanţat prin granturile SEE, 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Valoarea finanțării este de 63.000 euro la care se adaugă contribuția promotorului 7238.70 euro.

Organizațiile partenere din acest proiect sunt: Școala Gimnazială Dumbrăvița și Asociația Dumbrăvița pentru Oameni din Dumbrăvița. Proiectul ”Copiii din Dumbrăvița pentru Viitor” își propune reducerea diferenețelor educaționale și motivaționale în rândul a 50 de copii români și romi din clasele I-IV, și dezvoltarea spiritului antreprenorial la 30 de adulți din comunitate.

Timp de 17 luni cei 50 de copii vor participa la activități educaționale săptămânale cu coordonarea facilitatorilor educaționali. Paralel cu activitățile educaționale copiii vor fi implicați într-un proces participativ de planificare strategică intitulat ”Atelierul Viitorului” prin care se va realiza strategia de dezvoltare locală a comunei Dumbrăvița din perspectiva unui copil. În acest fel copiii vor avea posibilitatea de a prezenta viziunea lor privind viitorul localității.

copii pentru viitor

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic