Ziua Portilor Deschise la Colegiul Tehnic `Simion Mehedinti`Codlea

2
4.734 vizualizari
views

Anii de liceu nu se compara cu nimic in lumea asta…  sunt cei mai frumoşi ani din viaţa unui om . De câte ori, în momentele noastre de suflet , n-am deschis cu emoţie albumul cu fotografii şi-am retrăit pentru o clipă vremurile din liceu?
Astăzi , alaturi de  elevii de gimnaziu,parintii lor,reprezentanii institutiilor scolare din Codlea si din judet , am răspuns invitaţiei de a vizita Colegiul Tehnic “Simion Mehedinti”.  Am fost incantati sa descoperim săli de clasă moderne, cabinete si ateliere pentru fiecare specialitate, biblioteca, un centru de documentare la standarde europene , laboratoare dotate cu PC-uri de ultimă generaţie si materiale didactice corespunzatoare,  care dezvăluie activitatea unui liceu de prestigiu în care elevii şi profesorii îşi dau mâna pentru calitate  şi performanţă.

Incantarea de a descoperi un liceu modern a fost dublata de activitatile desfasurate de elevii si profesorii-gazda in Sala Festiva: scenete din Caragiale, momente muzicale, prezentari in power point despre activitatile extrascolare(cercuri tematice,sesiuni de comunicari,spectacole,voluntariat,clubul IMPACT,atelier de creatie,activitati sportive,excursii),expozitie cu produse , toate realizate de elevi sub indrumarea cadrelor didactice.

In acest colegiu invata peste 1000 de elevi care se pregatesc in diverse domenii de activitate,specializandu-se in meserii cautate pe piata muncii.Oferta educationala pentru  anul scolar viitor  cuprinde specializarile: tehnician operator tehnica de calcul,tehnician in gastronomie, tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii, tehnician ecolog si  protectia calitatii mediului, tehnician in activitati economice,tehnician designer mobila  si amenajari interioare. Sunt asteptati din toamna cu drag toti elevii care isi doresc o pregatire de calitate si care vor sa traiasca cu adevarat viata de licean…

Ani de liceu,
Cu prietenii pe viata,
Scumpii ani de liceu…”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. „Ani de liceu cu prietenii pe viata…” M-a lovit nostalgia acelor ani citind articolul. Si unde m-a mai ucis de dor si revederea in poze a doamnei diriginte. Cum trece timpul… Felicitari, Loredana! Felicitari tuturor celor implicati in acest eveniment! Am retrait momentele acelor timpuri.

  2. si pe mine m-a cuprins nostalgia acelor ani,acum cand dupa 11 ani am revazut in fotografii liceul in care am invatat si o parte din profesorii ce m-au indrumat.va invidiez sincer pe toti cei care veti vizita liceul aceste zile.mi-as dori sa fiu mai aproape sa o pot face si eu.felicitari celor implicati si vreau eu sa mai multumesc lui Ovidiu,lui Robert…..pt ca doar datorita voua (si a tuturor celor ce va ajuta si cu care colaborati dar eu nu stiu),sunt la curent cu toate eveminentele ce se petrec in CODLEA si….uite-asa parca ma simt si eu mai aproape de casa.numai bine tuturor…

Comments are closed.