Zilele frumoase de toamnă, avantaj pentru terminarea lucrărilor

3
1.597 vizualizari
views

Se anunță cel puțin 15 zile de toamnă frumoasă, cu cer senin, astfel că lucrările care se efectuează pe domeniul public de pa raza municipiului Codlea se vor putea derula cu prioritate. Făcând o scurtă trecere în revistă, constatăm că în centrul istoric se lucrează de zor și că au mai rămas de pus câțiva metri de pavaj și că în paralel se execută finisaje, gazonare, montare stâlpi iluminat, un întreg furnicar pentru ca la începutul lunii noiembrie să se poată circula pe strada Măgurii. Va fi restaurat și Monunmentul Eroilor.

În cursul zilei de 28 octombrie traficul a fost deviat pe DN1, în zona giratoriului din Hiroșima pentru lucrări de asfaltare. Am surprins și o echipă care turna beton pentru refacerea trotuarului din Centrul Civic. Din informațiile primite strada Nouă va fi asfaltată săptămâna viitoare, când va fi refăcut și sensul giratoriu, iar circulația va fi reluată pe ruta obișnuită.

Pe strada 9 Mai echipa de muncitori continuă introducerea noii conducte de apă potabilă. Periodic traficul este deviat pe alte străduțe.  De asemenea sunt în desfăsurare lucrări și în cartierul și pe strada Măgurii.

DSC_0278 (Copy) DSC_0290 (Copy) DSC_0302 (Copy) DSC_0306 (Copy) DSC_0307 (Copy) DSC_0312 (Copy) DSC_0314 (Copy) DSC_0315 (Copy) DSC_0317 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Pe Magurii, arata mai bine pavajul de pe trotuar decat cel de pe sosea. Semnele modului in care a fost pusa piatra cubica vor aparea cu mult inainte de sfarsitul iernii 🙁

  2. nu-i nici o problema !..la primavara se reia lucrarea !!… alti bani ,alta firma !!!…dar acum vor fi bani din taxele si impozitele platite de locuitorii orasului…

    • Asta e un comentariu tipic pentru un carcotas ofticat. Vesinic nemultumit, nimic nu e bine, nimic nu merge, toti fure domle fara mine. Ahahaha…..pac-pac!

Comments are closed.