Zăcăminte la intersecția străzilor Constituției cu Avram Iancu?

0
927 vizualizari
views

Este vorba despre gropa din intersecția celor două străzi, în care unul abia se mai zărește, iar alți doi îl ajută de zor. E clar că, dacă nu au aflat ,,pe surse” ca în străfundurile pământului acelui loc se află aur, sigur au facut niște teste, altfel nu văd de ce s-ar găsi 3 oameni să sape așa din senin. Nici salopete inscripționate nu au, ecusoane nici atât. Nemaivorbind de faptul că groapa adâncă nu este semnalizată, dar blochează intersecția. Ceva e necurat aici și sigur e  AUR, aduce un pic după mocirla de culoarea argilei care se scurge pe șosea…

Plecăm nedumeriți de la fața locului, regretând că poate ar fi fost demn să dăm o mână de ajutor pentru un lingou, cine știe, și ne îndreptăm către primărie.. Dacă e în pământul Codlei, pe domeniul public, tre` să știe si primăria, iar dacă nu știe tot facem o faptă bună ca îi anunțăm că-s furați.

La primărie …?!? Care groapă?! Care intersecție?! Păi, și nu i-ați întrebat cine sunt?

La asta chiar nu ne-am gândit nici măcar noi. Pfuu, că ne-a scapat.

Fuga repede înapoi, că poate nu-i apucă pe meșterii căutători de aur pauza de masă.  Lucrurile sunt neschimbate, doar că oamenii se odihnesc picurel la umbră.  Fiți amabili, am întrebat… Ce s-a întâmplat aici? A, nimic, raspunde unul dintre cei trei domni. S-a stricat un manșon la o țeavă de apă… ?!? Cum, nu săpați după aur? Sunteți de la APA, de la Servicii Comunale?Da..

Și brusc visul nostru de a avea un oraș bogat s-a spulberat. În urma acestuia va rămâne doar o altă gaură în asfalt, care cel mai probabil va fi peticită la primăvară.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic