WhatsApp vine cu o schimbare majoră. Anunțul făcut chiar de Mark Zuckerberg

0
134 vizualizari
views

WhatsApp a anunțat prin intermediul lui Mark Zuckerberg o schimbare majoră. Este vorba de introducerea unei funcții mult așteptate de o mare parte a utilizatorilor.

WhatsApp, cea mai populară aplicație de comunicare, face un nou pas în direcția modernizării și adaugă funcția de înregistrare a mesajelor video, funcție pe care alte aplicații similare o oferă de mult timp.

Mesaje video pe WhatsApp

Utilizatorii WhatsApp vor putea trimite scurte mesaje video, ca alternativă la cele audio sau scrise. WhatsApp va permite utilizatorilor să trimită mesaje video înregistrate, cu o lungime de cel mult 60 de secunde, scrie pe blogul oficial al produsului.

Cum funcționează

Trimiterea mesajelor video se va face într-un mod similar cu expedierea mesajelor audio. Apăsarea butonului de trimis mesaje face trecerea între modul audio și cel video. Înregistrarea audio sau video se face la fel, prin ținerea apăsată a butonului.

Inspirat de Telegram

Este, în fapt, o copiere a modului în care Telegram a implementat în urmă cu câțiva ani aceeași funcționalitate. De partea cealaltă, mesajele video vor fi redate fără sunet în mod implicit, utilizatorul trebuind să activeze manual sunetul pentru a auzi mesajul.

Disponibilitate

Noua facilitate va fi disponibilă tuturor celor peste două miliarde de utilizatori WhatsApp în următoarele săptămâni. Această schimbare majoră a fost anunțată chiar de Mark Zuckerberg și reprezintă un pas important în evoluția aplicației WhatsApp.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ