WhatsApp introduce o nouă funcție

0
251 vizualizari
views

Utilizatorii WhatsApp vor putea în curând să blocheze și să ascundă conversațiile, datorită unei noi funcții.

Chat Lock va elimina un fir de chat din căsuța de primire obișnuită de pe ecran a aplicației și îl va plasa într-un nou dosar care poate fi deschis numai cu ajutorul unei parole sau al unei date biometrice, cum ar fi recunoașterea facială sau amprenta digitală.

Calificând-o drept „încă un nivel de securitate”, Meta – compania mamă a WhatsApp – a adăugat că Chat Lock va proteja „cele mai intime conversații ale tale” și va ascunde notificările din acestea.

Ca parte a pachetului său de confidențialitate, Meta permite utilizatorilor WhatsApp să își cripteze copiile de rezervă, să blocheze posibilitatea de a face capturi de ecran și să facă mesajele să dispară automat.

Mark Zuckerberg, directorul executiv al Meta, a confirmat noua funcție într-o postare pe Facebook.

El a spus: „Noile chat-uri blocate din WhatsApp vă fac conversațiile mai private. Acestea sunt ascunse într-un dosar protejat prin parolă, iar notificările nu vor arăta expeditorul sau conținutul mesajului.”

Noua funcție ar putea îngreuna procesele de transparentizare care se doresc a fi introduse prin lege în diferite țări occidentale.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic