ENEL anunță ce se întâmplă cu facturile la gaze naturale! Cum vor fi emise acestea pentru perioada februarie-aprilie 2023

0
142 vizualizari
views

Ce se întâmplă cu facturile românilor la gaze naturale. Ioana Krekan, managerul de activare și facturare ENEL Energie/ ENEL Energie Muntenia, a explicat cum vor fi acestea facturate.

Zilele acestea emitem facturile pentru perioada de consum octombrie-ianuarie, iar pe parcursul lunii mai vom emite facturile aferente consumului lunii februarie și luna martie”, a spus Ioana Krekan.

Aceasta a explicat că deja s-a intrat într-un flux normal de facturare.

Facturile pentru lunile de consum februarie, martie și aprilie, vor fi emise pentru fiecare lună de consum în parte. Am intrat deja într-un flux normal de facturare”, a mai spus Ioana Krekan.

Sunt puse în discuție facturile la electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire.

Românii vulnerabili beneficiază de un sprijin din partea statului, cu ajutorul căruia își pot achita facturile la energie. Acesta este acordat în două tranșe, a câte 700 de lei.

Se pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Cu un card se pot face mai multe plăți, către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei. Plățile se fac prin mandat poștal. Nu se pot efectua mai mult de 8 plăți/loc de consum pe durata programului de sprijin.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic