Welthee, platformă revoluționară de creștere a investițiilor

2
1.124 vizualizari
views

În ultima perioadă tot mai mulți oameni de afaceri investesc în criptomonedă. Noul proiect oferă utilizatorilor capacitatea potențială de a avea fluxuri multiple de venit cu risc variabil. Scopul acestui proiect este de a schimba modul în care oamenii investesc și fac tranzacții, simplificând procesul și făcându-l mai accesibil potențialilor investitori, chiar și celor începători.
Proiectul Welthee este gândit de așa manieră, astfel încât orice investitor să poată alege gradul de risc.

Raul Druță, co-inițiator și partener alături de Cristian Voaideș, vizionarul și fondatorul Welthee, spune că oportunitatea o poate avea orice tânăr din România, care înțelege că vremurile se schimbă, la fel ca și sistemul financiar aflat în continuă transformare. Nu este nimic complicat, totul ține de adaptare.

Welthee, poate fi considerat cel mai ambițios proiect în domeniul cripto, lucru sesizat și de celebra revistă Forbes, temerarii proiectului fiind invitați să participe la Festivalul ”I SUCCESS – International Awards” , în Forbes Villa Cannes, partener oficial Welthee.

 

Oportunitate
În ciuda progresului făcut de societate în ultimii zece ani, piața investițiilor încă este percepută ca fiind riscantă, volatilă și greu de înțeles.
Documentația inutilă, taxele scumpe sau inevitabile, nivelurile de risc mari – sunt doar câteva din motivele pentru care oamenii aleg să nu își investească banii și să își dezvolte
averea. Mediul economic actual deschide drumul către o nouă realitate economică iar companiile FinTech sunt doar primul val. Va mai fi mult de parcurs până când investițiile și tranzacțiile să devină obișnuite.
Misiunea Welthee
Welthee este o platformă revoluționară de creștere a investițiilor care oferă utilizatorilor capacitatea potențială de a avea fluxuri multiple de venit cu risc variabil. Scopul nostru
este să schimbăm modul în care oamenii investesc și fac tranzacții, simplificând procesul și făcându-l mai accesibil potențialilor investitori, chiar și celor începători.
Platforma abordează toate tipologiile de investitori – cu toleranță mică la risc, toleranță medie la risc și toleranță mare la risc, prin crearea de portofolii comune. Aceasta face ca Welthee să fie o platformă sigură de creștere a investițiilor cu risc variabil, care include tranzacții cu risc zero.
Probleme actuale
Modurile tradiționale de investire și tranzacționare vin cu anumite limite ce descurajează investitorii începători să intre pe piață. Cele șapte aspecte principale care frânează dorința
oamenilor de a-și investi banii sunt:
Volatilitatea pieței
Dinamica pieței este unul dintre cele mai mari impedimente
pentru noii investitori. Pentru cei fără experiență, investițiile
par similare cu jucatul la loterie – fluctuațiile sunt greu de
prezis și nu le pot avea sub control.
Lipsa diversificării
Unul din motivele principale pentru care investitorii pierd bani
este supra-concentrarea. Investitorii mizează totul pe un
singur lucru și pierd totul dacă se dovedește a nu fi profitabil.
Hacking
Hacking-ul este o amenințare reală pentru criptomonedele
centralizate. În 2019 și 2020, peste 2,3 miliarde de dolari au
fost furate. Astfel, este de înțeles de ce oamenii au rețineri în
a-și investi banii.

Raul Druță și-a asumat calitatea de ambasador Welthee și își dorește să aducă un proiect de scară mondială și la Brașov, cât mai curând. Acesta spune că economia digitală a viitorului va fi caracterizată de o diversitate tot mai mare de modele de afaceri și va necesita mai multe sisteme și soluții de plată, care implică monede digitale care rulează pe mai multe infrastructuri, ce vor coexista și vor fi comlementare. Uniunea Europeană se află în acest moment într-un punct esențial MiCA (Europe`s Markets in Crypto-Assets Regulation). MiCA va fi un regulament de referință pentru alte jurisdicții, fie de urmat, fie de evitat.

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Salutare,

    Bun articol. Daca ai putea scoate in evidenta cateva detalii ar fi super.

  2. […] Welthee, despre care vorbeam zilele trecute, ajunge și la Brașov. Serenity Resort va găzdui întâlnirea oamenilor de afaceri care văd […]

Comments are closed.