Vremea frumoasa i-a scos pe codleni din casa

9
1.995 vizualizari
views

Vremea frumoasa din acest sfarsit de saptamana i-a scos pe marea majoritate a codlenilor din casa. Foarte multi dintre acestia au ales sa isi petreaca timpul liber la maial. Tinerii au incins o miuta, in vreme ce varstnicii s-au intrecut la o tabla. Mirosul de gratar a inundat toata valea maialului codlean, iar intre doua pahare din licoarea lui Bachus, muzica a rasunat pe diferite ritmuri. Atractia maialului a constituit-o o camila lasata sa pasca de ingrijitorii circului aflat in apropiere.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

 1. chiar aveam nevoie de zile frumoasa si calde. este un inceput frumos pt vara

  • Sincer sa fiu, nu am intrebat animalu`, da` la scoala invatasem ca dromaderul are o singura cocoasa. 🙂

 2. Dupa galeria asta foto observ diferenta … masini pe spatiul verde, de cand tot am auzit ca se va interzice accesul masinilor pe spatiul verde in Maial, tare comod romanul sa aiba si masina si gratarul langa „fund” ca daca merge 2-3 metri pe jos nu ii mai cade bine gratarul !

 3. Sarac animal una s-au doua cocoase,mai are importanta, seamana perfect cu ,,leul”nostru.Cat despre,, Masini” la iarba verde (datina Romaneasca,suntem traditionalisti;catel,purcel,tot ce avem ducem dupa noi,da bine sa vada lumea ca avem)Noi suntem Romani.Sa fim seriosi .Pofta buna la Tocanita si zile mai senine.!??????????

 4. No, ce mama dracu’ de oaie pe catalige o mai fi si girafa asta!?! Nu de alta, dar imi seamana cu animalu’ ala de pe un pachet de tigari, de cate ori o vad, imi aprind tigara:))
  Ma mir cum nu au pus-o baietii nostri la protap….

 5. I : Care este diferenta dintre camila si om ?
  R : Camila lucreaza o saptamana fara sa bea, iar omul bea o saptamana fara sa lucreze..

Comments are closed.