Volei CSM Codlea – Victorie în campionatul național de junioare

0
2.881 vizualizari
views

Echipa de volei CSM Codlea pregătită de antrenor profesor Andrei George a disputat duminică, 19 februarie 2017, etapa cu numarul 9 din cadrul campionatului național de junioare 1, în compania echipei  Club Sportiv Mușcel Câmpulung-Muscel.

În urma a  90 de minute, echipa noastră a învins cu 3-0 echipa în urma unui meci frumos cu faze intense.

Țin să precizez că am întâlnit o echipă de talie, doar 3 jucătoare de la Câmpulung  având sub 1.75 m, dar cu toate acestea echipa noastră a făcut cel mai bun joc din actuala ediție de campionat , dominând de la un capăt la altul jocul, atât din punct de vedere tehnic cât și tactic, fetele depășindu-se de multe ori pe faza de aparare “cel putin “, când blocajul a funcționat perfect. Remarc toata echipa, toate fetele punând în practică tot ceea ce s-a  pregătit pentru acest meci, gestionând foarte bine atât momentele de joc cât și rezultatul” ne-a declarat antrenorul echipei, Andrei George.

Lotul pe care s-a contat la acest meci a fost compus din : Haba Adelina Andreea, Vagner Ana Maria, Sulugiuc Lavinia, Sulugiuc  Larisa , Dumitra Lorena, Huivan Andreea, Martinescu Emma Ioana, Martinescu Alexia, Oprea Diana, Badiu Andreia, Dragomir Andreea, Cotan Luana si Stoica Daria, antrenate de Andrei George.

Pentru fetele de la CSM Codlea urmează și campionatul dintre  licee, majoritatea fiind eleve la Liceul Teoretic “Ioan Pascu” din Codlea, competiție de la care se așteaptă un rezultat bun, ținând cont că anul trecut au ieșit campioane pe judetul Brașov, devansând alte șase competitoare puternice.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic