VIDEO – Poiana Brașov atrage turiștii ca un magnet, în plină pandemie

1
2.137 vizualizari
views

Iubitorii sporturilor de iarnă au dat buzna pe pârtiile din Poiana Brașov în weekend. Vremea frumoasă anunțată pentru acest sfârșit de săptămână și ninsorile abundente, care au generat un strat consistent de zăpadă, au atras turiștii ca un magnet. Încă de la primele ore ale dimineții la telegondolă s-au format cozi, atât la casa de bilete, cât și la instalația de transport pe cablu. Aproximativ 200 de persoane se aflau la coada la bilete și peste 1000 de persoane la urcare în telegondolă.

S-a stat la coadă în medie 50 de minute, dar turiștii spun că merită efortul, chiar dacă nu vor face mai mult de două coborâri pe pârtie din masivul Postăvarul.

Nu le este teamă de o posibiliă infectare și nici de aglomerația de la telegondolă. Poartă măști, păstrează distanța. Brașovul nu are incidență mare de infectare din cauza turiștilor care vin în Poiana Brașov, spun cei care vin aici la schi.

Dacă ați observat, ne spune un schior, aici vin oameni responsabili, schiori de calitate. Și chiar îi îndeamnă pe cei care simt nevoie, să iasă la aer curat pentru că vremea este superbă și zăpada din belșug.

VIDEO – POIANA BRASOV LIVE

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Asa au zis și nenorociții aia din Sfântul Petru…acum îi păzesc cu armata, sunt în lagăr de concentrare,…dacă vrei să te caci îți trebuie declarație…aia din Sfântul Petru sunt amaratii de corporatisti, care produc plus valoare, nu ca escrocii și curvele bugetare care vin în poiana la tufat ..totul e politică de la centru,..ordine ca poiana și predealul free…ai inteles perfectule??..închideți ce vreti dar astea ..nu!!..vorba lui Fritz de la timișoara,.

Comments are closed.