VIDEO – La Spitalul de Boli Infecțioase bolnavii așteaptă afară ore întregi în frig pentru a se testa covid

0
4.220 vizualizari
views

Adrian Anghel este din Brașov. A sunat la medicul de familie și i s-a spus să vină la Spitalul de Boli Infecțioase pentru că a avut frisoane și temperatură de 37,2. A ajuns la spital și de la ora 14.30 a stat până la ora 18.00 să facă un test, afară, în frig. Nu este singurul. Toți bolnavii tremură de frig în fața spitalului. Adrian Anghel spune că a stat de vorbă cu oameni care spre deosebire de el, care se simte rău, au fost contacți direcți ai unor confirmați pozitiv și totuși stau afară. Nu sunt izolați. Să ai prioritate nu încape discuție. Stau și așteaptă în stradă, iar dacă o salvare vine cu un pacient la testare are prioritate. Și ambulanțele vin non-stop! Și-atunci, ce fac cei care vin la îndrumarea medicului de familie?

”Dacă stăm aici toți, atâta timp? Ce se poate întâmpla? În cel mai fericit caz ne îmbolnăvim și mai tare de gripă după atâtea ore în frig. Sau, mai rău, ne îmbolnăvim unii pe alții”, spune Adrian Anghel.

Este foarte dezamăgit de sistemul medical și consideră că ar trebui să le fie rușine celor care coordonează toată această treabă.

VIDEO – Bolnavii stau în frig ore întregi pentru a se testa covid

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic