Viaţa la interviu, gândul copilului tău frumos

0
979 vizualizari
views

La finele lunii martie, în sala mare a restaurantului Cetate Codlea s-au realizat filmările în cadrul emisiunii ,,Viaţa la interviu”, a cărei moderator, doamna Irina Palade, a prezentat publicului telespectator de la Mix TV cele mai tinere vlăstare ale Ansamblului Folcloric Măgura Codlea. O premieră am putea spune, întrucât în cadrul tuturor materialelor difuzate de până acum, au fost prezentate realizările şi talentul acestor copii ai ansamblului, însă niciodată nu le-au fost auzite gândurile micuţilor dansatori de muzică populară.

Iniţiativa a avut-o solista Rodica Stan care a încercat şi a şi reuşit să reunească toate grupurile în care îşi desfăşoară activitatea alaturi de soţul acesteia, domnul Radu Costel. Şi aici ne referim nu doar la Ansamblul Măgura, ci şi la o parte din membri grupului vocal ,,Florile Codlei” şi solişti din ansamblul ,,Doruleţ” din Ghimbav. De solişti se ocupă domnul Radu Costel, iar cei mai mici dansatori ai ansamblului de la Codlea cresc sub directa îndrumare a Andreei Drăguşin – coregraf, fiica Angelei şi a lui Florin Drăguşin.

Viaţa la interviu, o emisiune care priveşte şi dintr-o altă perspectivă tinerele talente, poate fi urmarită imediat după Paşti la Mix TV.

Realizare video ,,Viata la interviu”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic