Vești noi de la Smiling Kids

0
2.948 vizualizari
views

În urmă cu un an apăream pe pagina Codlea info cu o scurtă prezentare a grădinitei noastre, SMILING KIDS cu dorinta de a ne face cunoscuți și de a informa astfel părinții tuturor copiilor de vârstă preșcolară despre existența noastră.
Iată că după un an în care am oferit ca noutate și o grupă de creșă, venim în această vară în sprijinul părinților care nu au ajutor de la bunici și mătuși cu oferta gradiniței de vară.

Acest program se adresează atât copiilor de vârstă preșcolară cât și școlarilor și este conceput ca un club de vacanță. Activitățile copiilor au ca prim scop distracția, socializarea dar și posibilitatea de a învăța sau de a intări cunoștinte deja acumulate în limba engleză sau germană.

Copiii vor avea acces la o mini bibliotecă pentru a lectura povești, la ore de dans (inclus în tarif), înot (prețul orei de înot și transportul fiind incluse în ofertă), ateliere de creație (materialele necesare sunt incluse în tarif), excursii în împrejurimile orașului Brașov (se va achita contravaloarea transportului).

Mentionăm de asemenea că locația acestui nou program este diferită de cea a gradiniței SMILING KIDS, oferind aceleași condiții deosebite ca cele deja cunoscute de la gradinita noastră: loc de joacă în aer liber, sală de mese, sală de activități.
Totodată acest program vine și în sprijinul părinților care doresc să integreze copiii în colectivitate mai devreme de septembrie atunci când vor păși cu mare teamă pentru prima dată în grădinițe.
Tarifele au fost create pentru a raspunde cât mai multor cerințe.
Astfel, oferim un tarif zilnic de 4 sau 8 ore; tarif săptămânal de 4 sau 8 ore și un tarif lunar de 4 sau 8 ore.
Acest program se va desfășura din luna iulie și până în luna septembrie.

De asemenea aducem în atenția părinților interesați că începând din luna septembrie oferim un program de after – school complex, care include o serie de activități menite de a stimula copilul să participe la un astfel de program și totodată de a mulțumi părinții.

Există 2 variante de programe cu 2 tarife diferite.
Ambele programe includ transportul copiilor de la scoală la sediul after-school, masa de prânz alcătuită din 2 feluri de mâncare, 1 ora de lb.engleză și 1 oră de lb.germană- 450 de lei pe lună.
Diferența dintre programe o constituie 1 ora de înot, 2 de dansuri și 1 oră de lb.straină (engleză sau germană la alegerea părintelui). Pe perioada de iarnă ora de înot va fi înlocuită cu ora de schi. Tariful programului de after – school care include aceste cursuri au inclus și transportul și acesta este de 650 lei pe lună.
Temele se vor desfășura sub îndrumarea cadrelor didactice din școlile de unde provin copiii iar programul se va desfășura de la ora 12.00- 18.00. La cerere și contra cost acest interval se poate modifica și de asemenea există posibilitatea desfășurării acestui program și pentru copiii care au program după-amiază la școală.
Adresa noastră –  str.Muntisor, nr.14A.
Pentru informatii suplimentare puteți suna la 0734.520.103.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic