Verde la educație pentru circulație, o campanie LIDL și Poliția Română

0
1.236 vizualizari
views

Poliția Română și Lidl dau „Verde la educație pentru circulație”, în a treia ediție consecutivă a campaniei de educație rutieră pentru copii.

Pentru a reduce numărul accidentelor de circulație în care sunt implicați, ca pietoni, copiii cu vârste între 4 și 14 ani, este necesară conștientizarea de către cei mici a importanței cunoașterii și respectării regulilor de circulație.

Astfel, Lidl organizează cu sprijinul Poliției Române a treia ediție a celei mai ample campanii de educație rutieră la nivel național – „Verde la educație pentru circulație”. Pe 19 septembrie, de la ora 10.00, toți copiii cu vârste între 4 și 10 ani au fost așteptați la ora de educație rutieră, ce a avut loc simultan în parcările tuturor magazinelor Lidl din România.

Copiii de la Codlea au aflat chiar de la reprezentanții Poliției Române cum pot deveni pietoni exemplari. Lecția de educație rutieră a avut o secțiune teoretică, în care cei mici au aflat toate informațiile legate de semnele de circulație, dar și care sunt cele mai importante reguli de respectat atunci când doresc să traverseze. Apoi, aceștia au aplicat cele învățate în cadrul unui orășel miniatural. Desigur, nu au lipsit nici premiile, oferite tuturor micilor participanți de către Lidl.

DSC_0125 (Copy) DSC_0129 (Copy) DSC_0132 (Copy)Vezi și prima ediție din 2013

https://codlea-info.ro/verde-la-educatie-pentru-circulatie/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic