Dilemă?! Operațiunea „CARDUL” – Ajută la rezolvarea unei situații bizare!

2
1.719 vizualizari
views

În seara zilei de 18 septembrie 2015, un cetățean din municipiul Codlea se apropie de un bancomat BRD, cu intenția de a scoate bani. Încearcă să bage cardul în bancomat și își dea seama că nu poate. Se uită atent la mesajul afișat pe ecranul bancomatului, unde scria: Doriți să efectuați o altă tranzacție? Da/Nu. Omul nostru apasă tasta nu, moment în care aparatul procesează, afișează suma rămasă disponibilă, după care ejectează un card din bancomat.

Omul rămâne perplex! S-a trezit brusc cu un card asupra sa. Cetățeanul ne contactează și ne spune povestea.

Dilema noastră este următoarea și vă invităm să o lămurim împreună. Conform scenariului, cel care a venit să scoată bani sau să verifice soldul, a introdus cardul în bancomat, a tastat codul pin, după care…. ?! Și aici avem dilema. Ce credeți că s-a întâmplat? Cum se explică dispariția celui care a introdus cadrul în bancomat? Este o greșeală a băncii? A sistemului electronic?

Care este scenariul tău?!

DSC_0117 (Copy)

Între timp, vă rugăm să îi transmiteți domnului Florin Ilie Achim că suntem în posesia cardului său dacă dorește să îl recupereze azi-mâine. De luni îl va găsi la sediul BRD din Hiroshima.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

 1. Buna ziua,

  Rugamintea este sa predati cardul gasit in ATM la una dintre agentiile BRD din Codlea. Colegii nostri de acolo se vor ocupa de identificarea titularului. Multumim.

  • Bună ziua,
   Redacția noastră spera să ne și lămuriți în privința rămânerii cardului în bancomat, la dispoziția următorului venit.
   Cardul va fi predat la prima oră în ziua de marți, 22 septembrie.

Comments are closed.