Vedete, spectacol şi distracție la Balul Bobocilor 2013 Liceul Teoretic Codlea

1
1.276 vizualizari
views

DSC_0300 (Copy)

Toată suflarea de la Liceul Teoretic Codlea s-a adunat vineri 1 noiembrie la Balul Bobocilor 2013. Timp de câteva ore tinerii au lăsat deoparte şcoala şi temele şi s-au întâlnit pentru a le ura bun venit în liceu colegilor mai mici.

Organizatorii, elevi ai claselor a XII-a, şi-au dat silinţa şi s-au zbătut pentru ca totul să fie perfect, să se ridice la nivelul aşteptărilor sau chiar să-l depăşească, printr-un eveniment în care să se îmbine bunul gust cu distracţia.

O sală plină de liceeni, profesori încurajându-şi elevii, boboci în ţinute elegante repetând mişcări de dans şi organizatori punând la punct ultimele detalii…cam asta era atmosfera înainte să se dea startul evenimentului.

În prim plan au fost evident bobocii. Cu emoţia întipărită pe chipuri, cei mai frumoşi dintre ei s-au întrecut în a obţine titlul de Miss şi Mister Boboc şi au avut de trecut prin „focul” mai multor probe, pregătite cu multă atenţie şi originalitate de colegii mai mari. Participanţii au dat dovadă de umor, talent şi imaginaţie şi încurajaţi de aplauzele publicului au reuşit să facă faţă cu succes tuturor încercărilor la care au fost supuşi.

Nu au lipsit de la eveniment nici momentele artistice, liceeni şi profesorii au putut urmări dansul istoric Romana şi o suită de dansuri populare.

Şi pentru ca balul să fie unul de excepţie, organizatorii au pregătit şi două momente speciale cu invitaţi de seamă.

Primul sosit a fost Luca Valentin, campion mondial la „flair-bartending”. „Magicianul cocktail-urilor” a dovedit că meseria sa este o artă şi a impresionat prin dexteritatea cu care jonglează cu sticlele. I-a antrenat şi pe tineri în „joc”, încercând să-i înveţe câteva mişcări şi în final a dezvăluit cheia succesului său, voinţa şi ambiţia.

Atmosfera s-a încins cu adevărat în momentul în care şi-a făcut apariţia pe scenă cântăreaţa Amna. Cu paşi timizi boboci au ieşit la dans dar vedeta a reuşit să le alunge emoţia cu muzica sa. Hitul Amnei „Tell My Why” a ridicat şi publicul în picioare, în scurt timp ringul de dans devenind neîncăpător. Tinerii prezenţi s-au lăsat purtaţi de piesele ritmate ale vedetei şi ne-au arătat ce înseamnă distracţia adevărată.

Liceenii au demonstrat că fiecare vârstă are frumuseţea ei.

În final bobocii au fost recompensaţi pentru eforturile depuse, doi dintre ei s-au bucurat de titlul Miss şi Mister Boboc – Cârstea Costina şi Bâtcă Cristian, dar toţi au plecat acasă cu o amintire…o amintire a unui eveniment unic din viaţa lor – Balul Bobocilor.

VEZI GALERIA FOTO PE FACEBOOK – CLICK AICI

 

Andreia Măhuleț

Balul Bobocilor LTC 2013 (VIDEO HD)

DSC_0521 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.