”Văd Mega Image-ul de pe verandă și nu pot merge fără declarație”, la noi ca la proști!

1
1.929 vizualizari
views

Un tânăr care locuiește în Bran scrie că nu poate merge până la Mega Image la cumpărături fără să completeze declarația pe proprie răspundere pentru că are buletin de Bran, iar Mega Image aparține de administrația din Zărnești.  Și este la câțiva pași de el… Retailerul mai este și situat, sugestiv, pe strada Branului, vorba aia! Și mai frumos este că Zărnești se află în zona Metropolitană Brașov, așa că zărneștenii pot circula liniștiți la Râșnov, Cristian și Brașov, până la Săcele dacă au chef, fără să trebuiască să își justifice deplasarea. Branul, în schimb, NU.

Ieșirea din localitate se dovedește a face în mod indirect mari diferențe între locuitorii din județul Brașov. Nu ar fi fost mult mai simplu ca limita pentru lbera circulație a oamenilor să fie limita de județ?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Tare. Unul de la marginea judetului vede un magazin Kaufland in judetul limitrof; n-ar fi bine ca limita sa fie granita tarii? Unul de la granita vede un magazin Lidl din Ungaria; n-ar fi bine ca limita sa fie granita UE? De ce nu putem face cumparaturi de la Aldi? Ghinion!

Comments are closed.