Vacanța se termină acuș, hai cu noi la săniuș!

4
2.414 vizualizari
views

Sâmbătă, 12 ianuarie 2013, orele 13:00, te invităm în livada din maialul codlean să ne bulgărim cu zăpadă și să ne dăm cu sania! Copii, tineri sau oameni mari, vă provocăm să alegeți cea mai originală ,,sanie” și să vă dați cu ea pe derdeluș, iar Codlea Info vă premiază!

Hai cu sania cât mai avem vacanță!

Va premiem cu CLATITE CALDE!

Royal Catering – MelBipo Grup SRL

Restaurant & Catering

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Dar la un patinoar(fie el și mai primitiv, așa ca prin anii 1800, cu o împrejmuire din lemn și cu o suprafață de gheață creată cu un furtun), când o să ne invitați? Că de dat cu sania la vale poate orișicine, că e moca și nu trebuie nimeni să-și bată capul cu crearea de condiții propice, că are grijă mama natură de tot. Este o rușine națională că acest oraș nu are un patinoar unde copii să deprindă tainele acestui sport atât de benefic pentru dezvoltarea lor armonioasă.

    • Apropos de patinoar, va mai aduceti aminte de patinoarul incropit de cei de la Sc. Gen. Nr. 1 pe terenul de sport ( ala mic, ingradit ) la inceputul anilor ’90 ? Ce misto era: miscare, muzica, prieteni. Nu am inteles de ce au renuntat la el. Mai facea si scoala un banut.

  2. […] S-au dus vremurile în care bătrânii noștri vorbeau despre gerul Bobotezii. De Sfântul Ioan, în loc de zăpadă și ger avem ceață și mâzgă. Acest lucru a putut fi observat dis de dimineață de către codlenii navetiști și nu numai. Nici iarna nu mai este ce a fost. Anul trecut cam în aceeași perioadă ne dădeam cu sania pe derdeluș și organizam distracție cu clătite și ceai cald pe maialul codlean. (vezi aici) […]

Comments are closed.