Union Pub deschide sesiunea de vară cu Dj OPTICK

0
1.722 vizualizari
views

Union Pub deschide sesiunea petrecerilor de vară cu unul dintre cei mai cunoscuți Dj ai momentului: DJ OPTICK. Totul a început în 1994, când Bogdan Moldovan aka DJ Optick a descoperit că îşi poate distra colegii punându-le muzica lui preferată. Cariera muzicală a început să meargă în direcţia potrivita din acel moment. La vârsta de 16 ani (1996) debutează cu emisiunea lui la Radio 21 Miercurea Ciuc (oraşul natal). Totodată, devine rezident în cel mai mare club din zonă. După satisfacerea stagiului militar (2000), se mută la Bucureşti, unde primeşte slujba la care visase de mic, DJ la staţia centrală Radio 21.

Devine rezident la cel mai mare eveniment outdor de muzică electronică din țară, Liberty Parade, pentru care realizează și imnurile până în 2009, mixând alături de unii dintre cei mai mari DJ-ei din lume.
De patru ani face emisiunea OBSESSION la IBIZA GLOBAL RADIO, fiind cea mai ascultată emisiune de weekend conform ultimelor sondaje

Vă așteptăm Sâmbătă 12.05.2018 de la ora 22:00 la un super party. Lasă-te purtat de ritmurile din Ibiza, alături de Dj OPTICK.
Intrare :30 lei – inclus un LONGDRINK .

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic