Municipiul Codlea prezent la evenimentul ”Primăvara Românească la Bruxelles”

0
2.658 vizualizari
views

Ziua de 29 aprilie a fost una deosebit de importantă pentru municipiul nostru, se arată într-un comunicat pe pagina oficială a Muzeului Tradițiilor Codlene. Municipiul a fost reprezentat pentru prima oară la evenimentul intitulat „Primăvara Românească la Bruxelles”, eveniment aflat la cea de a X-a ediție.

Ne-am propus să promovăm Codlea Turistică, cu tot ceea ce are mai frumos, s-au împărțit pliante de promovare, s-a discutat cu oamenii de acolo, români și străini laolaltă, care au simțit preț de câteva ore ce înseamnă să trăiești românește. Bucuria participării la acest eveniment a fost împărțită cu reprezentanții Fundației Rafael din Codlea, dar și cu talentații noștri interpreți locali de muzică populară, Lorena și Radu Adam, care au reprezentat Codlea cu mândrie, municipiul nostru devenind astfel mai vizibil și mai sonor. 
Aducem mulțumiri Asociatiei Arthis-Casa de Cultură Belgo-Română, Consiliului Județean Brașov și d-lui europarlamentar Răzvan Popa pentru invitația adresată și sprijinul acordat pe durata desfășurării evenimentului și totodată pentru oportunitatea de a ne face cunoscuți la nivel internațional alături de celelalte destinații din județ.”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic