Un tânăr din Codlea s-a spânzurat

2
3.278 vizualizari
views

Florin S, în vârstă de 26 de ani, a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. Corpul neînsufleţit a fost ridicat astăzi, 9 mai, de către Medicina Legală, după ce sesizaţi de către vecini, pompierii SVSU Codlea au spart uşa imobilului de pe strada Muntişor, unde locuia tânărul.

Din primele cercetări se pare că tânărul a fost vazut ultima oară luni seara de către vecini, seara în care s-a şi spânzuart cel mai probabil. Acesta ar fi lăsat un bilet de adio.  Tânărul de 26 de ani fusese părăsit în urmă cu 1 lună de zile şi de iubita lui şi statea singur.

Vecinii care i-au simţit prezenta luni seară, spun că acesta dăduse muzica la maxim şi urla prin casă, dupa care s-a făcut linişte. După care a fost găsit spânzurat  de lustră cu cureaua de la pantaloni în ziua de 9 mai.


Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Il stiu tocmai el imi ceruse prietenia si vroia sa fiu prietena lui doar ca eram prea mica si mi-a spus ca este singur si trist si mi s-a facut mila de el si i-am dat niste sfaturi bune dar el nu m-a ascultat. Doamne nu stiam cine s-a spanzurat dar acum ca vad ca el imi pare foarte rau nu stiu de ce nu a avut incredere in mine ! 🙁 vroiam sa-l ajut sa-i fiu prietena buna dar el nu a vrut a spus ca nu are nevoie de ajutor 🙁

  2. In respect pentru el stergeti link-ul de pe facebook, lasatil in pace acolo unde e. Dumnezeu sa il ierte pentru fapta lui!!!

Comments are closed.