Un polițist brașovean pedalează pentru o cauză umanitară

0
1.570 vizualizari
views

Daniel Zontea, polițist la Biroul Rutier din cadrul Poliției Brașov, este pasionat de mersul pe bicicletă și a răspuns unui apel umanitar într-un mod inedit. Daniel Zontea și-a propus ca în timpul liber să pedaleze 500 de km pentru a distribui comenzi pentru un agent economic, care va direcționa ca plată a serviciilor polițistului o sumă de bani în contul deschis pentru cauza umanitară.

Reacția publică la momentul publicării intenției polițistului a fost de apreciere, dar și de mobilizare a multor persoane care au lansat comenzi la agentul economic. Mai mult de atât, persoane care nu sunt din localitate au efectuat comenzi, plătind sume de bani, cu mențiunea ca distribuirea să fie făcută către o familie nevoiașă din proximitate.

Cazul umanitar despre care vorbim este al lui Mihai Daniel Cojocărescu, un tânăr din localitatea Zărnești.

”Eu sunt Mihai si am 34 de ani.La vârsta de 27 de ani am fost diagnosticat cu Scleroza Multipla Primar Progresivă .Aceasta boala mi-a spulberat dreptul de a avea o viață normală. Starea mea se deteriorează cu fiecare zi care trece iar ,după spusele medicilor pot ajunge imobilizat la pat .Am incercat diverse tratamentele dar fara nici un rezultat. De curand am aflat de o clinică in Rusia care face transplant cu celule stem si mi-a dat o speranță. Îndrăznesc să fac apel la inimile voastre și din puținul pe care il aveti sa ma ajutati sa strâng 50.000 euro pentru acest transplant. În speranța că ma veti ajuta eu va multumesc anticipat si las mai jos contul unde se poate dona.”
IT61V0306937133100000007237 Titular cont: Cojocarescu Ioana Daniela
Campania ”Speranță pentru Mihai”
 
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic