,,Un gest din suflet” de Crăciun pentru copiii de la Samariteanul Milos Ghimbav

0
3.060 vizualizari
views

In gest de suflet

Câtă bucurie aduce Moș Crăciun tuturor copiilor în această perioadă a anului!

Așa s-a întâmplat și la Ghimbav, la Casa Samariteanul Milos, unde 12 copilași orfani au primit vizita mămicilor din Fundația  EMMA și a echipei Codlea-Info. Spiridușii Trifan și Stănculete de la Radio Codlea l-au ajutat pe Moș Crăciun să împartă daruri tuturor copiilor: Cladiu-4 ani, Gabriel-4 ani, Crina-6 ani, Ioana-9 ani, Marcela-10 ani, George-7 ani, Ildiko-15 ani,  Andrei-15 ani, Cristina-16 ani, Reli-11 ani, Stefan-13 ani,Vasile-16 ani.

,,Toți acești copii au povești triste de viață și sunt sigură că se vor bucura pentru tot ceea ce vom face pentru ei și abia aștept să văd un zâmbet sincer de copil”, declara Corina Odolean, de la Fundația Emma. Mămicile care au pierdut un copilaș au oprit lacrimile pentru o zi și au adus daruri micuților de la Ghimbav.

Întreaga echipă Codlea-Info s-a implicat în strângerea de daruri pentru micuți, ajutată de Mara Gabriela din Făgăraș, Roxana din Vulcan și Mihaela din Codlea. Părinții de la Grădinița 4 și angajatele au dăruit un strop din sufletele lor frumoase. Mulțumim doamnei directoare Stăniloiu Felicia de la Grădinița 4 Codlea pentru implicare și tuturor celor cărora le pasă și s-au alăturat campaniei ,,Un gest din suflet”. Multumim pentru asigurarea transportului lui Ionut Surdaru.

Abia așteptam să ne bucurăm împreună și să împodobim un brăduț cu zâmbete și dragostea de a dărui din suflet. Moș Crăciun a colindat, ajutat de toți cei prezenți, spiridușii au făcut poze cu copiii, ne-am împrietenit cu ei și apoi i-am lăsat să cotrobăiască prin cadourile frumos ambalate și să se bucure de daruri.

Pe lângă pachetele pentru fiecare copil, Casa Samariteanul Milos din Ghimbav a primit 10 saci de haine, 3 cutii cu alimente, 3 cutii cu jucării și o cutie cu medicamente. În spatele acestei acțiuni frumoase au fost multe ore de muncă și mult, mult suflet.

Codlea Info se alatura Fundatiei EMMA

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic