Un caz patologic – Victimă a conspirațiilor, spionilor și agenților secreți

0
944 vizualizari
views

Alegerile au trecut, atât localele cât și parlamentarele, iar apele încep să se așeze, urmându-și cursul firesc. Iar oamenii își văd de viața lor. El, cazul patologic, nu a făcut-o niciodată. S-a imaginat tot timpul în miezul unor conspirații, vânat de spioni și agenți secreți.

Se întâmpla în urmă cu aproape 1 an, când fusesem invitat pe un grup apolitic datorită faptului că prin acțiunile mele civice și de informare pe site-ul Codlea Info am atras atenția asupra oportunității participării publice, instrument folosit pentru a implica publicul larg în luarea deciziilor privind mediul, incluzând dreptul la informare, voluntariatul, etc.

Bucuria recunoașterii acestor merite avea să fie de foarte scurtă durată, dat fiind faptul că la acea vreme, cazul patologic, având credibilitate și notorietate, a cerut excluderea mea din grup pe motive politice. Iar pentru a fi sigur că voi fi exclus din grupul exclusivist, a băgat-o pe aia cu ,,e agent secret”, lucru de care fug toți ca dracu` de tămâie. Citez: Menţionez şi că am destule sesizări şi asupra rolului domniei sale de informator a diverselor structuri informative din ţara noastră.

Spion peste noapte, m-am retras politicos fără a ataca personajul hotărât să câștige victimizându-se, lăsându-l pe acesta să își facă jocurile murdare, anticipand sprijinul pe care urma să îl ceară grupului exclusivist la un moment dat. . Lucru care s-a și întâmplat (vezi aici). Acel moment a trecut, iar istoria derulării evenimentelor și finalitatea acestora a demonstrat că minciuna are picioare scurte pentru un om bolnav să obțină ceva cu orice preț. El este un caz patologic, unul care îmi datorează scuze!

Pentru a înțelege exact ce s-a întâmplat, descarcă documentul în format PDF. >CLICK AICI<

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic