Un bilet de avion București-Paris sau o zi de schi la Sinaia? Prețuri deloc mici la instalațiile de transport pe cablu din stațiunea de pe Valea Prahovei

0
372 vizualizari
views
Autoritățile din Sinaia au anunțat noile tarife la transportul pe cablu valabile pentru sezonul de schi 2022-2023, iar prețurile nu sunt deloc mici. Pur și simplu Sinaia are cel mai scump skipass din țară, la acest moment scriu cei de la Ziarul Incomod.

O familie, părinții și un copil de cel mult 12 ani, va plăti pentru o zi de schi în weekend 610 lei doar ca să urce pe munte, mai mult decât un bilet de avion București-Paris.

Potrivit informațiilor postate pe pagine oficială de Facebook a Gondolei Sinaia, în sezonul de schi ce stă să înceapă, un skipass valabil o zi, pentru un adult, în weekend, costă 230 de lei. Un copil cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani va plăti 150 de lei skipass valabil o zi în weekend.

În timpul săptămânii, adică de luni până joi, autoritățile locale oferă o reducere de 20 de lei.

Prețurie mari sunt justificate, susțin autoritățile locale, prin faptul că oferă posibilitatea turiștilor să circule cu toate instalațiile de transport pe cablu din stațiune, inclusiv cu vechea telecabină, cumpărată recent de Primăria Sinaia. În plus, stațiunea oferă peste 30 de kilometri de pârtie, fiind cel mai mare domeniu schiabil din România.

În timpul săptămânii, adică de luni până joi, autoritățile locale oferă o reducere de 20 de lei.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic