Ultimele pregătiri pentru deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă

3
1.068 vizualizari
views

DSC_0215 (Copy)

Ultimele pregatiri pentru deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă din cadrul „Galei premiilor de excelență codlene” au stârnit păreri pro și contra legat de bradul instalat în promenada orașului. Este pentru prima dată când administrația alege un model ecologic, adoptat de țări precum Franța și Germania, bradul fiind de fapt o instalație de becuri care imită forma și aspectul unui brad natural de Crăciun. Ecologiștii spun „jos palaria”, copiii se întreabă în timpul zilei care este bradul?! Vom vedea sâmbătă seara la orele 17:00 care va fi reactia publicului în momentul aprinderii luminilor. Să sperăm că Moș Crăciun nu va veni sub formă de hologramă.

Sub auspiciile unui spirit de glumă, nu este o glumă faptul că la orele 16:00 vor fi premiați olimpicii, copiii din oraș și tineri care merită tot respectul și aprecierea comunitatii. Și dacă nu v-am convins, cu siguranță elevii scolilor din oraș vă vor încânta cu programul artistic pregătit pentru o zi specială imediat după orele 13:00.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Să înțelegem că mâine școlile vor primi brazi artificiali pentru a-i împodobi sau că mâine lipsesc ecologiștii?

  2. Este deplorabil! Este oribil! Odata pe an este CRACIUNUL,oameni buni! Sau,poate,ne-ntoarcem…la Mos Gerila?! Vom ajunge sa spunem ca era mai bine cand era mai rau?! Bietii copilasi,ce dezamagiti vor fi,si nu doar ei…Of,of,of!

  3. Inainte,copii fiind,cantam:”O,brad frumos!O,brad frumos,cu cetina tot verde!” Acum,copiii canta:”O,beculete luminoase!O,beculete luminoase,……(Aici,tot administratia sa aleaga si versurile potrivite acelui OZN aparut in Promenada Codlei!)…………….”

Comments are closed.