Turul ciclist al bisericilor fortificate din România trece și pe la Codlea

0
1.176 vizualizari
views

Bike & Like! În perioada 25-26 iunie 2016, Municipiul Codlea va fi gazda evenimentului sportiv „Bike&Like-Turul ciclist al Bisericilor Fortificate din Transilvania”.
Evenimentul va fi organizat de Asociația Club Sportiv „Nostress ” în parteneriat cu Primăria Codlea și își propune să promoveze sportul și turismul autentic din România.
Bike&Like are caracter de competiție ciclistă pentru amatori, dar este în același timp și o excursie superbă pe care o faceți prin locuri mai puțin expuse publicului larg. Traseele sunt accesibile, iar poveștile de viață pe care le veți descoperi vă vor arăta potențialul turistic ascuns al României. Se vor vizita cele 5 Biserici Fortificate din Țara Bîrsei: Codlea, Ghimbav, Cristian, Vulcan, Hălchiu.
Zilnic se vor parcurge aproximativ 40-50 de km. Fiecare zi începe cu etape ușoare, de șosea, fără regim de concurs, în timp ce ultima etapă a fiecărei zile este OFFROAD, are 22 de km și este cronometrată.
* Kit-urile de participare vor fi preluate în data de 24.06.2016 din locația Muzeul Tradițiilor Codlene, oferindu-se posibilitatea ca toți participanții și susținători să ne treacă pragul și sa descopere astfel un crâmpei din istoria Codlei.
Detalii legate de eveniment veți găsi accesând link-urile de mai jos:
http://nostresstriathlon.ro/…/25-26-iunie-bike-like-tara-ba…
https://www.facebook.com/events/1679822342278818/

 

bike&like

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic