Surpriză pentru fostul antrenor al echipei de fotbal feminin

0
1.485 vizualizari
views

În 1987 la Codlea s-a înființat echipa de fotbal feminin, în cadrul Asociației Sportive Țesătoria Codlea, președinte Rodica Stan, iar antrenorul acesteia a fost desemnat David Marchiș.

După 2 ani, în 1989, echipa a fost preluată de Intreprinderea Colorom Codlea, președintele asociaței de fotbal femei devenind Florin Păun, antrenor același David Marchiș. echipa a participat în divizia B, seria a II-a, cu echipe din țară: Tg Mureș, Cluj, Alba Iulia sau Baia Mare, Petroșani, Brașov, Sibiu, iar echipa de Codlea a ocupat primul loc, dar nu au promovat în Divizia A din lipsă de fonduri. Fetele jucătoare erau angajate ale intreprinderilor din Codlea: Colorom, IMC, Sere Codlea și eleve.

Sponsorii principali în perioada aceea erau Colorom, Școala gen. 3 prin dl. prof. director Plăiașu Mihail. Acum după mai bine de 25 de ani, fetele s-au reîntâlnit în ziua de 2 iunie, cu ocazia aniversării fostului antrenor David Marchiș, ajutate de foștii admiratori de atunci, căruia i-au făcut o frumoasă surpriză. Vădit emoționat, antrenorul le-a mulțumit fetelor pentru minunatele momente petrecute în lumea sportului. Domnului Marchiș i-a fost oferită și o diplomă de onoare, medalie și cupă pentru întreaga activitate și la împlinirea unei frumoase vârste. Antrenorul a fost felicitat și de reprezentanții administrației locale.

CDN_6247 (Copy) CDN_6255 (Copy) CDN_6246 (Copy) CDN_6230 (Copy) CDN_6297 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic