Trei tineri care au furat dintr-o locuință din Codlea, prinși de polițiști

0
4.707 vizualizari
views

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

În fapt, la data de 02 februarie a.c., Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată cu privire la faptul că, mai multe persoane ar fi pătruns în interiorul unui imobil situat pe raza municipiului Codlea, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan, în urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorii ca fiind trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 ani din județele Brașov și Dâmbovița,iar în baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic