Trei categorii de taxe restituite la nivelul județului Brașov

0
1.122 vizualizari
views

La nivelul județului Brașov au fost restituite 3 categorii de taxe (taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule și taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule) aproape în totalitate (în funcție de sumele transmise în acest sens de Fondul de Mediu), sume în valoare totală de 62.708.308 lei (debit și dobânzi, inclusive hotărâri judecătorești).

Suma care a rămas de restituit – adică 40.811.262lei – va fi plătită integral până marți, reprezentând valoarea timbrului de mediu pentru autovehicule.

Vă amintiti că un număr foarte mare de oameni au protestat și au solicitat recuperarea acestor bani. Ne ținem de promisiune! Și față de aceștia, și față de ceilalți români care au plătit această taxă sub diferite forme. Această măsură vine în completarea celor peste 102 taxe eliminate de PSD, așa cum am promis în 2016. Ne dăm seama că nici măcar lucrurile esențiale, elementare nu a reușit să le facă, a declarat Marius Dunca, președinte PSD Brașov

Până în acest moment s-au restituit 62.708.308 lei.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic