Transportul Metropolitan ”Codlea – Brașov” a primit aviz de la Consiliul Concurenței

0
3.260 vizualizari
views

Vom avea transport metropolitan pe ruta Codlea – Brașov și retur. Totul a fost posibil după ce Consiliul Concurenței a dat aviz favorabil RATBv. Acest aviz a fost necesar întrucât Sc San Internațional va rămâne pe piață cu microbuzele, astfel că vor exista doi operatori. Rămâne la aprecierea călătorilor în ce mijloace de transport se vor urca.

Mihai Cîmpeanu, primarul interimar al municipiului Codlea apreciază că această concurență va crește calitatea serviciilor oferite de către cei doi operatori.

Vă pot anunța că s-a primit aviz de la Consiliul Concurenței, existând un consens și la nivelul consilierilor locali, indiferent de culoarea politică. (PNL, PSD, ALDE și UPC-FG)
Vom avea doi operatori pe transport. Sc San Internațional (microbuzele aflate acum în trafic) și RATBv. Acest lucru înseamnă concurență, iar concurența crește calitatea la fel cum în ultimii 2 ani a crescut calitatea și pe transportul în regim de taxi în municipiul nostru.
Data oficială va fi transmisă de către Asociația de Transport Metropolitan Brașov.”Mihai Cîmpeanu, viceprimar cu atribuții de primar

Redacția Codlea Info vă va ține la curent cu ultimele noutăți și programul RATBv.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic